I Nederländerna grep polisen 550 liter MED LUSTGAS PATRONER

Under en sökning av ett fordon av polisgrupper i den nederländska staden Zwolle meddelades det att totalt 550 liter gas hittades i 78 rör innehållande kväveprotoxid, populärt känd som Lustgas Patroner (lachgas), totalt 55 dec liter gas.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Även om det inte är förbjudet att ha upp till 2 liter Lustgas Patroner i Nederländerna utom för kommersiell verksamhet, delades information om att det finns risk för explosion, särskilt vid lagring av gaser som innehåller stora mängder kväveprotoxid. Zwolle polisen, medan hanterade händelsen av denna anledning, sa att det genomförde en undersökning om vilka ändamål gasen lagrades för användning.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Medan föraren av fordonet greps, konstaterades det att straffrättsliga förfaranden kommer att tillämpas på grund av att han inte överensstämde med reglerna för transport av farligt gods och transporterade 550 liter gas som innehåller kväveoxid.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med utkörning här
Gzelly
Gzelly Express

I Nederländerna har det skett en ökning av användningen av Lustgas Patroner, som har blivit utbredd bland ungdomar under de senaste åren. Lustgas Patroner, som har blivit utbredd eftersom det är lätt och billigt att köpa, enligt experter, kan orsaka allvarliga hälsoproblem om de används för mycket.

I Nederländerna har regeringstjänstemän tidigare meddelat att de arbetar med ett förbud mot fritidsanvändning av Lustgas Patroner.